АЗЕСКИ И ЧАДЕЖ ВО КОНТРОЛА НА ГРАНИЧНИТЕ ПРЕМИНИ

ПОДНАСЛОВ – На 29 март ќе ги посетат Прешево-Табановце (Србија-Северна Македонија) и Ќафасан-Ќафе Тане (Северна Македонија-Албанија) за да видат лично

Прочитај повеќе