Граничните премини се отвораат од 26 јуни, аеродромите од 1 јули, угостителски објекти од 26 јуни ќе работат и во внатрешноста

Врз основа на препораките на Комисијата за заразни болести, Владата на Република Северна Македонија на денешната 72-ра седница донесе одлука

Прочитај повеќе