СТВ излезе со силна поддршка за најавениот штрајк на СОНК

Синдикатот на транспорт и врски при Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија, излезе со силна поддршка за најавениот штрајк на

Прочитај повеќе

КСС со протест во Куманово

Зголемување на платите согласно зголемувањето на минималната плата, стоп за трансфер од јавен во приватен сектор, К-15 за јавниот сектор,

Прочитај повеќе