ВИДЕО| „Членството е револтирано“ – Дали гранските синдикати при КСС ќе се приклучат на штрајковите?

Гранските синдикати при Конфедерацијата на слободни синдикати кои на 30 март излегоа на протест се крајно разочарани и се чувствуваат

Прочитај повеќе

Синдикатот за угостителство и туризам дава целосна поддршка на протестот на гранските синдикати при КСС

Синдикатот за угостителство и туризам дава целосна поддршка на братските синдикати при Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија – КСС

Прочитај повеќе

(ВИДЕО) Грански синдикати при КСС излегуваат на протест

Револтот поради незголемување на платите и игнорирањето на барањата од страна на Владата ќе бидат повод Синдикатот за администрација, државна

Прочитај повеќе