Шаќири: обезбедивме неповратен грант од 3 милиони евра за модернизација на условите во училишните спортски сали

Северна Македонија добива неповратен грант во висина од 3 милиони денари кои ќе бидат инвестирани за реконструкција на 30 постоечки

Прочитај повеќе

Дали во Македонија се исплати да се започне бизнис? – Препораки од бизнис секторот

Бројот на младите кои сакаат да започнат свој бизнис, преку мерката на Агенцијата за вработување за Самовработување која е финансирана

Прочитај повеќе

Ангеловска: Преку МСИП месецов реновирани и опремени 6 градинки со 1.100 деца

Со грант средства од 4,7 милиони денари од Проектот за подобрување на општински услуги – МСИП, извршена е енергетска обнова

Прочитај повеќе