Граѓаните се жалат на измами од фиктивни онлајн продавачи, ОПМ апелира да се внимава

Ковид пандемијата ги смени навиките за купување кај граѓаните. Сè почесто се купува онлајн преку социјалните мрежи кои се преплавени

Прочитај повеќе