Работилница „КАКО ДА СЕ ИЗБЕГНАТ ЗАМКИТЕ НА ПРОПАГАНДАТА? – ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ГЕОПОЛИТИЧКИ ТЕМИ ЗАСНОВАНО НА ФАКТИ“

Денес (петок, 5 февруари 2021) граѓанската организација ЕСТИМА одржа еднодневна работилница на тема „Како да се избегнат замките на пропагандата?

Прочитај повеќе