Шахпаска: Поддршка на активни мерки за вработување, редовни и навремени пензии се приоритетите на Министерството

Министерката за труд и социјална политика, Јагода Шахпаска денеска на прес-конференција на Владата го презентираше Предлог-буџетот за 2021 година на

Прочитај повеќе