Меѓу фирмите кои не исплатиле минималец од државна помош и еден медиум – ССНМ побара кривична одговорност

Синдикатот на новинари и медиумски работници, како и неколку граѓански здруженија и синдикати силно ги осудуваат сите работодавачи кои примиле

Прочитај повеќе