Eуромакс Ресоурцес го поддржува Граѓанскиот инспекторски совет како контролен механизам во заштитата на животната средина

Еуромакс Ресоурцес го поддржува формирањето на Граѓанскиот инспекциски совет како значаен контролен механизам за јакнење на улогата на надлежните државни

Прочитај повеќе