Независниот синдикат на граѓански организации дава целосна поддршка на синдикатите кои ќе протестираат

Почитувани претставници на медиумите, Независниот синдикат на Граѓански непрофитни организации дава целосна и безрезервна поддршка на дел од братските синдикати

Прочитај повеќе