Фасадери, ѕидари, тесари, но и инженери се пакуваат за Германија, Хрватска и Црна Гора

Отворањето на границите на земјите од регионот и од Европската Унија може да ги опусти градилиштата во нашата држава. Градежни

Прочитај повеќе