Греењето на работните места во Германија е ограничено на 19 степени

Мерките кои треба да стапат во сила до крајот на февруари идната година, предвидуваат скалите и ходниците повеќе да не

Прочитај повеќе

БЕГ прикажа неколкукратно зголемени трошоци, греењето ќе биде изгор скапо

Трите лиценцирани компании на БЕГ за производство, дистрибуција и снабдување со топлинска енергија прикажаа три пати поголеми трошоци за 2022

Прочитај повеќе