- Advertisement -

archiveГрета Тунберг

Правда

Путин не ја споделува светската возбуда околу ставовите на Грета Тунберг

Рускиот претседател Владимир Путин во средата имаше го насочи вниманието кон активистка за климатски промени, активистката Грета Тунберг, укажувајќи на...