Роботот кој сакаше да го уништи човештвото добива и свое семејство. Пристигнуваат нови модели (ВИДЕО)

Индустријата веќе е незамислива без роботите. За оваа индустрија, корона пандемијата претставува прилика, а така размилуваат и од компанијата  Hanson Robotics од

Прочитај повеќе