Македонија со најголем пад на гринфилд инвестиции во регионот

Македонија со најголем пад во гринфилд инвестиции во регионот. Пандемијата ги одврати инвеститорите да вложуваат земјава. Лани во Македонија влегле

Прочитај повеќе