„Грин Машинс“ од Велес годинава ја започнува со испорака на возила во Франција

И оваа година, успешен старт на „Грин Машинс“од Велес. Одржувањето хигиена на најразлични надворешни површини , веќе по дефиниција им

Прочитај повеќе