Работници во Бриџстоун штрајкуваат поради затворање на фабрика

Работниците во фабриката за гуми „Бриџстоун“ во северна Франција денеска протестираа против одлуката на компанијата да ја затвори фабриката и да ги

Прочитај повеќе