Бесими: Низ инклузивен процес ќе се носат одлуки за подобар и поефикасен даночен систем

Министерот за финансии Фатмир Бесими одржа повеќе состаноци со претседателите на стопанските комори на коишто се дискутираше за даночната реформа

Прочитај повеќе