И ОВА СЕ СЛУЧУВА: За да избегне да работи, си ѕвонел самиот на себе 55 часа

За да ги избегне работните обврски, шведски даночен службеник со часови вртел на својот телефон, поради што му се заканува

Прочитај повеќе