УЈП казни 114 даночни обврзници – дел од нив не намалиле ДДВ на основните прехранбени производи

Управата за јавни приходи (УЈП) во текот на изминатите два дена извршила 611 контроли на територијата на цела држава при

Прочитај повеќе