Заев: Пет отсто раст на даночните приходи и придонеси во првото тримесечје, регистрирани позитивни движења

Регистрирани се позитивни движена во економијата во првото тримесечје од годинава, кои најлесно и најбрзо може да се детектираат преку

Прочитај повеќе