Општина Аеродром: Поднесете даночна пријава за имот најдоцна до 31 јануари

Општина Аеродром ги потсетува даночните обврзници дека се должни најдоцна до 31 јануари 2020 година да поднесат даночна пријава за

Прочитај повеќе