Битиќи: Состаноци со големи компании од Данска за промоција на инвестициските поволности во нашата земја

Денеска остваривме неколку успешни состаноци со големи дански компании со цел промоција на инвестициските поволности во нашата земја, како и

Прочитај повеќе

Дали би заминале од Македонија за да живеете во „најсреќната земја“? Еве што нудат

Животот во сигурен, уреден свет е нешто за што голем број од граѓаните сонуваат, но ако се фокусираме на Балакнот,

Прочитај повеќе

Данска развива дигитален пасош што докажува вакцинација

Данската Влада денеска соопшти дека ги здружува силите со бизнисите за да развијат дигитален пасош што ќе покажува дали луѓето

Прочитај повеќе