Лазаров: До каде е спремна да оди оваа неспособна Влада?

Фејсбук статус на проф д-р Дарко Лазаров: Доцнењето на вакцинацијата и неуспехот во справувањето со здравствено-економската криза не само што

Прочитај повеќе

Второ тромесечје по ред Македонија бележи странски инвестиции

ВТОР КВАРТАЛ ПО РЕД МАКЕДОНИЈА БЕЛЕЖИ НЕТО-ОДЛИВ НА СДИ! Во вториот квартал од 2020 година беше забележан нето-одлив на странски

Прочитај повеќе