Дебарските иселници за пример: Обезбедија таблети за ученици во социјален ризик

Дебарските исселенци во САД,кои редовно помагаат во родниот крај, сега својата поврзаност ја покажаа и во обезбедувањето таблет компјутери за

Прочитај повеќе