Поради контакт со заразената жена во Дебар во изолација и шестмина здравствени работници

Поради контакт со заразената жена со Ковид-19 од селото Долно Косоврасти во домашна изолација се најмалку 17 лица, од нив

Прочитај повеќе

Општина Дебар бара да се затворат училиштата и да се работи со скратено време

Министерството за образование да донесе решение за прекин на училишната настава на неодредено време, а Владата да ја разгледа можноста

Прочитај повеќе

Побарана транспаретност во донесувањето на буџетот на Општина Дебар

Советниците на општина Дебар на вчерашната седница на која присуствуваа и претставници на граѓанските здруженија побааа поголема транспарентност во донесувањето

Прочитај повеќе

Во овие македонски градови речиси и да нема слободни работни места

Во некои од градовите во Македонија има само по едно слободно работно место, велат податоците објавени од страна на Агенцијата

Прочитај повеќе