Дезинфекција, дистанца и заштита како услов за работа на образовните институции

Честа дезинфекција, физичко растојание и маски. На овие 3 работи генерално се сведени протоколите според кои во иднина ќе функционираат

Прочитај повеќе

Спроведена е дезинфекција во институции на органите на управата со најголема фреквенција на граѓаните со администрацијата

Специјално овластен оператор денеска спроведе дезинфекција во просториите на сите министерства, како и во органите на управата со најголема фреквенција

Прочитај повеќе