Новинарството се наоаѓа во фаза на самоуништување…

Новинарството се наоѓа во фаза на самоуништување, преполно е со дезинформации и полувистини, а акредитирањето на новинарите нема да го

Прочитај повеќе

ССНМ: Опстанокот на квалитетните медиуми е гаранција за точна и правовремена информација

Самостојниот Синдикат на Новинари и Медиумски работници се уште го разгледува предлгот на Владата и ќе се вклучи во јавната

Прочитај повеќе