- Advertisement -

archiveдекември

Новости

Министерство за труд и социјална политика: Од денеска почнува етапната исплата на декемвриските пензии

Oд денеска 28.12.2020 година, (понеделник) почнува етапната исплата на декемвриските пензии. Министерството за труд и социјална политика информира дека пензиите...