Град Скопје ја потпиша Париската декларација

Градоначалникот Шилегов и Константин Војцехович, претставник на Здружената програма на Обединетите нации за ХИВ/СИДА,  денеска ја потпишаа Париската декларација и

Прочитај повеќе