Општина Каропош прави реконструкција на рабниците долж улицата „Иван Аговски“

Општина Карпош ги обновува пешачките делови долж улицата „Иван Аговски“, во урбаната заедница Карпош 1, а се прави и реконструкција

Прочитај повеќе

Без струја делови од Сопиште, Бутел, Аеродром и Гази Баба

ЕВН информира дека денеска, заради  технички зафати во дистрибутивната електро – мрежа, без електрична енергија ќе останат дел од корисниците

Прочитај повеќе

Делови од општините Кисела Вода, Сопиште и Карпош утре без струја

Од „ЕВН Македонија“ АД информираат дека утре (среда) се планирани технички зафати во електро-системот на Град Скопје, па без електрична

Прочитај повеќе