Склучен договор за извоз на македонски прехранбени производи во Катар

Македонската амбасадорка во Катар, Елма Алторок и директорот на еден од водечките катарски синџири на супермаркети „ЛуЛу Хипермакрект Катар“,  Мохамед

Прочитај повеќе