(Видео) Собрание на ССКО: Едногласно реизбран досегашниот Претседател, Зоран Антовски

На денешното 3-то Собрание на Синдикатот на станбено – деловни, комуналните, водостопански, локалносамоуправни, хотелиерство, угостителство и радиодифузни организации на РМ

Прочитај повеќе

(Видео) ССКО: Поддршка за најавениот предупредувачки штрајк на СОНК

Претседателот на гранскиот Синдикат на станбено – деловни, комуналните, водостопански, локалносамоуправни, хотелиерство, угостителство и радиодифузни организации на РМ – ССКО,

Прочитај повеќе

Надлежните очекуваат раст на економијата, а компаниите влошување

Раководителите на деловни субјекти укажуваат на намалени очекувања за трговијата во следниов период. Според анкетата што ја прави Државниот завод

Прочитај повеќе

Во преработувачката индустрија има повеќе нарачки и вработени

Според оценката на раководителите на деловните субјекти, индикаторот на доверба во преработувачката индустрија во јуни 2019 година е зголемен за

Прочитај повеќе