ЕВН го демантира Манасков и го повикува да присуствува на проверувањето на точноста на броилата

ЕВН Македонија сите свои активности на пазарот ги спроведува согласно законската регулатива и под строго определени правила. Оттука, ЕВН Македонија

Прочитај повеќе

Одговор на демантот на „Метаморфозис“

Почитувани, Синдикатите, а во случајот ССНМ е организација на новинари и медиумски работници чија што основна цел е подобрување, промоција

Прочитај повеќе

Демант на „МЕТА.мк“ на тврдењата на Југослава Дуковска

На ден 12.08.2020 година на вашиот вебсајт www.rabotnik.com.mk е објавен текст со наслов „Зошто „Мета“ ја прекина соработката со новинарката

Прочитај повеќе