Не им исплатиле плата за јануари – им било кажано дека ќе им ја исплаќаат на рати

ВО ПСИХИЈАТРИСКАТА БОЛНИЦА ВО ДЕМИР ХИСАР СУРОВО СЕ КРШАТ РАБОТНИЧКИТЕ ПРАВА 🚩 Над 300 вработени во Психијатриската болница во Демир

Прочитај повеќе