Австралија: Изменувањето на законот за интегритет е штетено по работниците, велат меѓународните синдикати

Меѓународните синдикати го опишаа изменувањето на законската регулатива на Австралија, како штетно за работниците, недемократско и несогласно со меѓународното право.

Прочитај повеќе