Демократски сојуз: Потребен е силен синдикат Демократски сојуз: Потребен е силен синдикат

Демократскиот сојуз се залага за силен синдикат кој што ќе ги штити правата на работниците и ќе биде партнер за

Прочитај повеќе

Денар: Панел дискусија на тема ‘’Економско јакнење на жените’’

Во рамките на Неделата на женски права и родова еднаквост, Американската стопанска комора (АмЧам) и Националниот демократски институт (НДИ) беа домаќини на

Прочитај повеќе

Спасовски: Ќе го следиме зголемувањето на пензиите согласно измените во законот за ПИОМ

Заложбите, целите и задачите поради кои е формиран Пензионерскиот синдикат при Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија е подигнувањето и

Прочитај повеќе