- Advertisement -

archiveдемонстрантит

ПравдаСветот на работникот

1 милион луѓе на улиците во Чиле, бараат промена на Владата

Повеќе од еден милион луѓе учествуваа во вчерашните протести барајќи оставка од Претседателот на Чиле, Себстијан Пинера. Националните протести продолжуваат...