- Advertisement -

archiveдемонстранти

Правда

Климатските активисти протестираат против состанокот на Одборот на „Симнес“

Извршениот директор на компанијата Сименс ги нарече демонстрациите „гротескни“ Активстите го обвинуваат Симнес дека е виновен за учество во големо...
ПравдаСветСветот на работникотСиндикат

Потполно промашена пропаганда: Макрон со карикатура ги разбеснил полициските синдикати

Фотографија со познат карикатурист и маица со спорна карикатура за полициската бруталност се покажале како потполно пропагадно промашување на францускиот...