Митреска: Денарот е стабилен, девизните резерви се високи

Курсот на денарот е стабилен, девизните резерви се на исклучително солидно ниво и имаме капацитет и простор да ја одржуваме

Прочитај повеќе

Нацевска: Денарот е стабилен, инфлацијата умерена – движењата на меѓународните пазари ќе се стабилизираат во 2022 година

Денарот е стабилен, а ценовните движења се должат на растот на цените на енергенсите на светските берзи по високиот пад

Прочитај повеќе

Еврото изнесува 61.4842 денари, Алкалоид бележи најголем раст на акциите

Денарот денеска спрема еврото има вредност од 61.4842 според официјалниот среден курс на Народната банка на Северна Македонија. Курсот на

Прочитај повеќе