Одбележан 7 мај – Ден на македонската полиција во Делчево: Институциите постојат само и единствено во интерес на граѓаните

Под мотото „МВР за граѓаните” и промовирајќи го концептот „Полицијата во служба на граѓаните”, денеска во Делчево се одржа централната

Прочитај повеќе