„Чиста Преспа, моја Преспа“: Активности за расчистување на депониите…

Со несекојдневна прес- конференција денеска започна кампањата „Чиста Преспа, моја Преспа“ на која беа соопштени активностите за расчистување на депониите,

Прочитај повеќе

Депониите ли ќе ги чистат новите 26 административци што ќе ги прими Градот Скопје?

Пред извесно време жестоко критикуван, брзо демантираше – но сега се покажа дека не ја зборувал вистината: градоначалникот на Скопје

Прочитај повеќе