Дебата за депонирање на отпадот од Охис во Општина Кисела Вода

Вчера, во просториите на Општина Кисела Вода, беше одржана информативна средба на тема “Отстранување, дислоцирање, уништување и дислоцирање на хемиски

Прочитај повеќе