Ковачевски: Северна Македонија има најниска цена на нафта и нафтени деривати

Премиерот Димитар Ковачевски истакна дека цената на нафтата и нафтените деривати, ја определува РКЕ, која е независна Комисија за енергетика

Прочитај повеќе