Африка како егзотична туристичка дестинација

Африка, според многумина, е најфасцинантниот континент на планетата. Секоја држава има своја уникатна култура, живописни градови, пајзажи… Следува список на

Прочитај повеќе

Британски компании сакаат да инвестираат во Македонија

Земјава се препознава како атрактивна дестинација за инвестиции и постои голем интерес од реномирани компании за инвестирање, изјавија премиерот Зоран

Прочитај повеќе