Сеопфатна анализа за искуството на децата во справување со кризата предизвикана од Ковид – 19

Годината зад нас беше исполнета со бројни предизвици што ја направија грижата за децата поразлична од она на што сме

Прочитај повеќе

Средба Мизрахи- Ди Џовани: Унапредувањето и заштитата на правата на децата се приоритет број еден

Министерката за труд и социјална политика Рашела Мизрахи оствари работна средба со претставничката на УНИЦЕФ во државава Патриција Ди Џовани.

Прочитај повеќе

СОНК им изрази солидарност и поддршка на синдикати од градинките во Србија

Синдикатот за образование на Србија, Самостојниот синдикат за предшколско воспитување и образование на Србија и ГСПРС Независност, кои се три

Прочитај повеќе