Е- трговија и дигитален маркетинг – нов профил во велешкото Економското училиште

Економското училиште „Јовче Тесличков“ од Велес од наставната 2022/2023 го воведува новиот профил Електронска трговија и дигитален маркетинг преку кој

Прочитај повеќе