Царовска: Прв Дигитален саем за средно стручно, точни информации за правилен избор за продолжување на школувањето

На дводневниот Дигитален саем за средно стручно образование, што денеска и утре се одржува во Скопје, околу 19.000 ученици од

Прочитај повеќе

МОН: Прв Дигитален Саем за средно стручно образование

Денеска и утре за првпат во Република Северна Македонија се одржува Дигитален Саем за средно стручно образование, на кој ќе

Прочитај повеќе