Стопанската комора на Северна Македонија прогласена за дигитален шампион за 2021 година

Светската трговска организација, Меѓународната стопанска комора и Меѓународниот центар за трговија ја прогласија Стопанската комора на Северна Македонија за дигитален

Прочитај повеќе